Hírek

Karrier és kapcsolatépítő rendezvény a BlackRock és Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusának szervezésében

Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusa a Hipával és a Blackrockkal együttműködésben karrier- és kapcsolatépítő rendezvényt szervezett 2017. december 6-án Frankfurt am Mainban, melynek középpontjában a BlackRock budapesti terveinek ismertetése, a pénzügyi és technológiai szektor szakembereinek összekötése és tapasztalatcseréje állt.
Tovább

Módszertani találkozó Münsterben

2018. március 9-én oktatási módszertani találkozót szervez a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátus Münsterben, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt. A programra jelentkezni december 31-ig lehet.
Tovább

Megjelent főkonzulátusunk decemberi hírlevele

Főkonzulátusunk decemberi hírlevelét a hírben szereplő linken olvashatják, feliratkozás az info.dus@mfa.gov.hu címen lehetséges.
Tovább

Félmilliárd a diaszpóra szervezetek és a hétvégi iskolák támogatására

Összesen félmilliárd forintos kerettel hirdet pályázatot a nemzetpolitikai államtitkárság a hétvégi iskolák és a diaszpórában működő szervezetek számára - mondta Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Mindkét pályázatra 2018. január 15-ig lehet jelentkezni.
Tovább

Jótékonysági koncert Kölnben

2017. november 26-án ötödik alkalommal került megrendezésre a Jótékonysági koncert Kölnben a Szent Apostolok Bazilika nagy termében.
Tovább