2017. január 21-én, vasárnap egy nagyon színes program várta a gyerekeket Düsseldorfban a Maria, Hilfe der Christen templomban.

A program 10:45-től gyerekkatekézissel kezdődött, melyet Palotai-Farkas Júlia tartott. A gyerekek egy nagyon szép hajót készítettek és egy gyönyörű kis dalt is elénekeltek a szentmisén. A mise 11 órakor kezdődött, melyet Lukács József plébános celebrált. A templom hatalmas terme tele volt egy kis lelki felfrissülésre vágyó magyar közönséggel. A szent misét követően, 12 órától Páll Fatime tartott könyvbemutatót. Legújabb, immáron második könyve, az „Én és a sárkányaim” került bemutatásra. A bemutató két nyelven zajlott (magyar és német). A német részt a könyv illusztrátora, a 13 éves Schäfgen Nóra olvasta fel. A mesék között zenei csemegét nyújtott Mustos Edit. A bemutató után a felnőtteknek lehetőségük volt egy kis beszélgetésre és kávézásra. A gyerekeknek pedig továbbra is nagyon szépen folytatódott a nap, méghozzá néptánc- és népi játékok tanításával. A gyerkőcök nagy izgalommal ropták a táncot, a kis közösségi terem megtelt táncos lábú gyerkőcökkel.

Aki pedig továbbra is táncra perdülne, az megteheti, hiszen ebben a fél évben minden harmadik vasárnap lesz néptánc gyerekeknek Düsseldorfban Birck Orsolya és Falusi Flóra vezetésével. 

írta: Páll Fatime